Lecții de freelancing din viața reală

By on April 1, 2020 • No Comments on Lecții de freelancing din viața reală

Mă duceam la o plimbare zilele astea și în apropiere de casă observ că este un service de copiat chei. Încercând să aflu programul dau în schimb de lecții de freelancing.

Un panou cu informații utile și un clopoțel întâmpină potențialii clienți.

Ce putem învăța de la freelancerul de copiat chei?

Nu trebuie să lucrezi cu oricine

Ești o singură persoană, nu o companie, nu se aplică aceeași logică, poți lucra cu un număr limitat de clienți. Faptul că poti să-ți alegi clienții e unul din cele mai mari avantaje pe care le ai când ești șeful tău. Din câte îmi dau eu seama, freelancerul de copiat chei e o persoană relaxată, care apreciază munca bine facută. El nu vrea să fie grăbit sau prins în problemele clienților.

Fă un singur lucru și fă-l bine

Deși e o afacere mică, a rămas intenționat mică. Ar fi putut să ofere mai multe servicii, să pună și alte produse pentru a crește numarul de potențiali clienți dar nu a făcut-o. Freelancerul nostru oferă un singur serviciu: copiat chei. El e expert pe asta, când îți dă o cheie poți să ai încredere că va fi bună și nu va trebui să te întorci la el. O persoană care face de toate nu face nimic super bine.

Fii original

Panoul și clopoțelul mi-au atras atenția, știu unde voi copia chei data viitoare și acum povestesc internetului despre acest service. Am să presupun că a fost nevoie de clopoțel din cauză că aparatele sunt gălăgioase sau din cauză că freelancerul nostru lucrează de acasă și poate nu e tot timpul în atelier. Trebuie să recunosc că mi-a fost destul de greu să mă abțin să nu clopotesc.

Sper că ți-a plăcut povestea cu freelancerul de copiat chei! Dacă vrei să afli mai multe despre freelancing, înscrie-te la cursul nostru și învață să lucrezi profitabil de acasă.

Vrei să-ți trimitem toate noutățile pe email?

Vezi ce mailuri trimitem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *